Είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας, που εκτείνεται σε 120 χρόνια ενεργούς δράσης.
Από το 1896, έχουμε υπάρξει πρωτοπόροι στις διατροφικές ανακαλύψεις, μέσα από ενδελεχή έρευνα και επιστημονικά τεκμήρια πάνω στις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, συνεισφέροντας στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Παράδοση

Η Nutricia έχει υπάρξει πρωτοπόρος στη σύλληψη της εξειδικευμένης διατροφής και ήδη από το 1906 ανέπτυξε προϊόντα ειδικής διατροφής για διαβητικούς και ασθενείς με βρογχοκήλη.
Σήμερα, η Nutricia εστιάζει πιο έντονα στην ανάπτυξη εξειδικευμένων διατροφικών λύσεων, βασισμένη σε ερευνητικά δεδομένα, με σκοπό να βοηθήσει στην απόκτηση μακροζωίας.

Εξειδίκευση

Η Nutricia προσφέρει μια σειρά διατροφικών λύσεων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις πρώτες 1000 μέρες ζωής έως και τα γηρατειά. Μαζί με τους συνεργάτες μας παγκοσμίως, συνεχίζουμε να ενισχύουμε τη γνώση μας για τα διατροφικά συστατικά και τον συγκεκριμένο ρόλο που παίζουν στο σώμα, για να αναπτύσσουμε επαναστατικές διατροφικές λύσεις που βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο, μια πιο χαρούμενη και υγιή ζωή.

Έρευνα

Το Ερευνητικό Κέντρο Danone Nutricia χτίζει γέφυρες ανάμεσα στην επιστήμη και την τροφή. Το κέντρο έρευνας και καινοτομίας μας στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, στεγάζει τις δραστηριότητες του τομέα της διατροφής στην πρώτη βρεφική ηλικία αλλά και την ιατρική διατροφή. Στο κέντρο αυτό εργάζονται περισσότεροι από 600 άνθρωποι. Πρόκειται για ένα διεθνές κέντρο "γέννησης" ιδεών αφιερωμένο όχι μόνο στην καινοτόμα ανάπτυξη νέων προϊόντων αλλά και στη συνεχή βελτίωση της υπάρχουσας γκάμας προϊόντων μας.

Καινοτομία

Η Nutricia εστιάζει τον χρόνο και την ενέργεια της στην ανάπτυξη και εύρεση νέων λύσεων που να καλύπτουν τόσο τις υπάρχουσες όσο και τις νεοφανείς ανάγκες υγείας. Οι διατροφικές της λύσεις είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν ειδικές διατροφικές ανάγκες που σχετίζονται με μια ποικιλία ασθενειών και καταστάσεων, όπως καρκίνος, δυσφαγία, μεταβολικά νοσήματα και σοβαρή αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.
Σήμερα η έρευνα περνάει σε μια συναρπαστική φάση, με τους ερευνητές μας να κάνουν νέες ανακαλύψεις που δείχνουν πόσο σημαντικά είναι συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά για την υγεία μας μακροπρόθεσμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ