Χάνεις βάρος;

Μη χάνεις και χρόνο.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Καμπάνια τελεί υπό την αιγίδα:

Ημερολόγιο

Παρουσιάζετε εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο συμπτώματα δυσθρεψίας;
Τώρα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε δωρεάν ραντεβού με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας, για να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας.

Για να κλείσετε το δωρεάν ραντεβού σας, καλέστε στο

210 3840317

Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) και ώρες 10:00-16:00 ή μεταβείτε απευθείας στην ιστοσελίδα της Ε.Γ.Γ.Ε. ώστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή την υπηρεσία.

 

Τα περιστατικά εκτός Αττικής θα αξιολογούνται από τους ιατρούς και θα εξυπηρετούνται κατά περίπτωση με βάση τις δυνατότητες της επιστημονικής ομάδας.

 

Η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία αποτελεί μη κερδοσκοπικό Επιστημονικό Σωματείο με σκοπό τη συμβολή στη μελέτη και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του γήρατος, τη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα, την πρόληψη του πρόωρου βιολογικού γήρατος, την προώθηση της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης στα προβλήματα αυτά και την ανάπτυξη και προαγωγή υπηρεσιών και μέτρων για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ζωής στους ηλικιωμένους.

Η Ε.Γ.Γ.Ε. έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με τη διατροφή των ηλικιωμένων, τις διαταραχές της θρέψης (δυσθρεψία, σαρκοπενία) και την προαγωγή της έρευνας και εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας και του ευρέως κοινού πάνω στις διατροφικές αυτές διαταραχές, την ενημέρωση και την αντιμετώπισή τους.

φσδφσδφ

ΔΥΣΘΡΕΨΙΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ